Digitalizacija – spona za budućnost

Obuka za sticanje osnovnih digitalnih kompetencija

_________________

Centar za društvene integracije poziva zainteresovane građane na besplatan program obuka za sticanje osnovnih digitalnih kompetencija.

Obuka predstavlja osnovni kurs rada na računaru (osnove rada u Microsoft Office-u – Windows, Word, Excel, upotreba Interneta i korišćenje usluga E-uprave).

Zainteresovani građani mogu da se prijave na tel. 064 1265699 ili dođu lično na adresu Partizanski put br 1b/7 svakog radnog dana od 15:30 do 17:30  časova.

Obuke će biti organizovane u manjim grupama uz poštovanje epidemioloških mera u prostoru Centra za društvene integracije.

 

Obuke se realizuju u okviru projekta „Digitalizacija- spona za budućnost“, koji realizuje Centar za društvene inegracije koji je deo šireg projekta „Povećanje građanskog angažmana u Digitalnoj Agendi – ICEDA“, koji sprovode Fondacija Metamorphosis (Severna Makedonija), Open Data Kosovo (Kosovo*), Akademija e-uprave (Estonija), Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost – CRTA (Srbija) , NVO 35 MM (Crna Gora) i Levizja MJAFT (Albanija).