Digitalizacija – spona za budućnost

Sedma grupa polaznika na radionicama digitalne pismenosti

_________________

Postani eGrađanin i stekni osnovno znanje za rad na računaru, kontaktiraj kancelariju Centara za društvene integracije, koja pruža kontinuiranu podršku građanima kroz obuke za rad na računaru.
Ovaj program omogućava građanima besplatne obuke kako nesmetano mogu koristiti tehnologije koje nam pruža digitalizacija.
Zainteresovani građani mogu da se prijave na tel. 064 1265699 ili dođu lično na adresu Partizanski put br 1b/7 svakog radnog dana od 15:30 do 17:30 časova. Obuke će biti organizovane u manjim grupama uz poštovanje epidemioloških mera u prostoru Centra za društvene integracije.
– Obuke se realizuju u okviru projekta „Digitalizacija- spona za budućnost“, koji realizuje Centar za društvene inegracije koji je deo šireg projekta „Povećanje građanskog angažmana u Digitalnoj Agendi – ICEDA“, koji sprovode Fondacija Metamorphosis (Severna Makedonija), Open Data Kosovo (Kosovo*), Akademija e-uprave (Estonija), Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost – CRTA (Srbija) , NVO 35 MM (Crna Gora) i Levizja MJAFT (Albanija).