Digitalizacija – spona za budućnost

Osma grupa polaznika na radionicama digitalne pismenosti

_________________

U prostorijama Centra za društvene integracije organizovana je obuka za poslednju grupu polaznika koji su postali eGrađanini i stekli osnovno znanje za rad na računaru.
Ovaj program omogućava građanima besplatne obuke kako nesmetano mogu koristiti tehnologije koje nam pruža digitalizacija.
Zainteresovani građani mogu se prijaviti na tel. 064 1265699 ili dođi lično na adresu Partizanski put br 1b/7 svakog radnog dana od 15:30 do 17:30 časova i uz stručnu pomoć mogu postati eGrađani i na taj način koristiti brojne mogućnosti iz udobnosti svog doma koje im e Uprava nudi.
Obuke se realizuju u okviru projekta „Digitalizacija- spona za budućnost“, koji realizuje Centar za društvene inegracije koji je deo šireg projekta „Povećanje građanskog angažmana u Digitalnoj Agendi – ICEDA“, koji sprovode Fondacija Metamorphosis (Severna Makedonija), Open Data Kosovo (Kosovo*), Akademija e-uprave (Estonija), Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost – CRTA (Srbija) , NVO 35 MM (Crna Gora) i Levizja MJAFT (Albanija).